New York Places
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

New York Places

New York Places Poster av David Thornell 

Hos oss på Wallstars hittar du exklusiva posters tryckta på det bästa fotopapperet 
på marknaden. Posters, prints, affischer eller planscher är bara fyra olika benämningar på samma produkt men vi har valt att använda ordet poster. 

Vi skickar alla ordrar innan 14:00 samma dag.

Ram ingår ej. 

  • POSTER 30X40CM
  • POSTER 40X50CM
  • POSTER 50X70CM
  • POSTER 61X91CM
  • POSTER 70X100CM
  • SVART & VIT
199,00 kr (inkl. moms) 159,20 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Beskrivning

New York Places av David Thornell

På Wallstars hittar du Sveriges största utbud av stadsposters och stadskartor. Vi håller högsta kvalitet på våra posters och prints då vi trycker på det bästa fotopapperet på marknaden. Våra posters har en lång livslängd. Vi printar allt i Sverige. Vi har alltid alla våra posters i lager så vi har väldigt kort leveranstid på ca 1-3 dagar. 

Ram ingår inte på våra Posters (Affischer, Prints & Planscher).


Hitta snygga posters hos Wallstars. Det är både kul och enkelt att köpa posters online. Här hittar du både posters och tavlor. Både små och stora tavlor. Vi har alla olika typer 
av tavlor. Välj mellan Canvastavlor och aluminiumtavlor eller köp en exklusiv print. Vi har billiga tavlor i form av affischer. Utmärkt kvalitet trots det billiga priset vilket ger dig 
mycket för pengarna. Vi har allt från Abstrakta tavlor till Stora tavlor med text och fotografier. Välj och vraka bland alla våra snygga posters och vi garanterar att du blir nöjd med dina nya posters. 

Datablad
1835
Ny produkt