Canvastavlor


Vi trycker våra canvastavlor på linnedukar av högsta kvalitet. Linneduken har utvecklats speciellt för att tryckas med fotografier och har en mycket hög andel vit färg för att ge den bästa färgbriljansen och ger canvasbilden en mycket bra skärpa.

Vi trycker med HP Latexbläck som är ljusäkta i minst 75 år. Med den senaste tryckteknologin för att säkerställa naturtrogna färger och en mycket kontrastrik bild. Ramen som används till canvastavlan är gjord av europeisk furu som ger en förstklassig stabilitet. Vi fraktar din tavla säkert i en skyddad kartong så det kommer fram i bästa skick. 

Aluminium

När vi trycker din utvalda bild på Aluminium ges ett mycket elegant och konstnärligt utseende. Fotot får en glänsande yta och bilden får en fantastisk effekt. Blir att uppleva en utmärkt färgintensitet och djup. Vi trycker med högmodern teknologi med lösningsmedelfria färger. 

Aluminium ger en ädel och stabil platta med en glänsande UV-plastfilm som skyddar bilden och ger en mycket lång hållbarhet. 

Akrylglas 

Väljer du att trycka fotot på vårt Akrylglas kommer du inte att bli besviken. Vi trycker i bästa kvalitet med högsta färgbriljansen på riktigt fotopapper som sedan lamineras på en akgrylglasplatta. Den här processen skapar en otrolig djuphetseffekt med vårt 6-färgstryck för det ultimata resultatet. 

Det högvärdiga Akrylglas är speciellt härdat för att kunna användas både inom och utomhus. Innan vi skickar iväg din färdiga produkt går den igenom vår noggranna kvalitetskontroll och packas försiktigt i packstationen så din bild har ett fullständigt skydd för frakten.